Bedankt!

Dankzij jou maakt een geweldig team nu kans op een heerlijke sterrenmaaltijd. Samen zetten we de helden en ouderen in het zonnetje!

Wil je jouw actie delen?
broccoli broccoli

Afdeling Geinsche hof 77D

Zorgspectrum Geinsche hof

Waarom verdienen ze dit

Mijn lieve collega's in de Geinsche hof. Ik heb zelf een beperking en zij zorgen er voor dat ook ik kan werken in de moeilijke tijd. Ik wil ze daarom graag bedanken met een heerlijk etentje, i.p.v een snelle hap tussen al het werk door.


Met de 40 bordjes kunnen er 4 afdelingen een top avond hebben. Zowel de dementerende mensen op de afdeling als mijn liefdevolle collega's.

Iedereen een top avond, waardoor het lijkt dat we allemaal weer even een soort van thuis zijn en eten als een grote familie in deze chaotische tijden.

Het zo een super ervaring zijn voor de bewoners die altijd simpel eten als voor het personeel.

Ik werk graag met de bewoners en met mij top collega's en als iemand dit gegund is dan zijn het deze bewoners en collega's.

De dag zou nog niet eens uitmaken, ik zou al heel blij zijn als ik ze dit geweldige cadeau kan geven.

Liefs sylvia

Aantal bordjes voor de helden en ouderen

40

Wil jij ook een held bedanken?

Familieleden en kennissen van de ouderen en van mensen in de zorg, het onderwijs, bij de politie en brandweer en in de schoonmaakbranche kunnen hun dierbaren verrassen.

Meld iemand aan!

De chefs!

Als blijk van waardering geven Eugène van Angelbeek, Arjen Kräwinkel (van de restaurants De Jonge Dikkert en De Veranda) en Ron Blaauw (Ron Blaauw Gastrobar, Indonesia, Oriental) onze ouderen én de helden in de vitale beroepen een (smakelijk) steuntje in de rug.

Chefs

De sponsorhelden!

Vele dank hebben wij voor onze sponsoren. Zonder hen geen budget om onze helden en oudere te voorzien van een heerlijke maaltijd.

Sponsors