Bedankt!

Dankzij jou maakt een geweldig team nu kans op een heerlijke sterrenmaaltijd. Samen zetten we de helden en ouderen in het zonnetje!

Wil je jouw actie delen?
broccoli broccoli

Afdeling Ouderenzorg

Zorginstelling

Waarom verdienen ze dit

Het is een hele lieve meid met veel liefde in haar werk en ze doet alles voor de patiënten daarom verdiend ze dit echt. Tis echt een goede verpleegster die iedereen helpt en zo graag wilt dat iedereen tegelijkertijd geholpen kan worden daarom vind ik dat deze meid dit verdiend want ze doed echt heel veel voor de patiënten. Ps ik hoop dat jullie dit serieus nemen want deze verpleegster is echt heel tof

Aantal bordjes voor de helden en ouderen

13

Wil jij ook een held bedanken?

Familieleden en kennissen van de ouderen en van mensen in de zorg, het onderwijs, bij de politie en brandweer en in de schoonmaakbranche kunnen hun dierbaren verrassen.

Meld iemand aan!

De chefs!

Als blijk van waardering geven Eugène van Angelbeek, Arjen Kräwinkel (van de restaurants De Jonge Dikkert en De Veranda) en Ron Blaauw (Ron Blaauw Gastrobar, Indonesia, Oriental) onze ouderen én de helden in de vitale beroepen een (smakelijk) steuntje in de rug.

Chefs

De sponsorhelden!

Vele dank hebben wij voor onze sponsoren. Zonder hen geen budget om onze helden en oudere te voorzien van een heerlijke maaltijd.

Sponsors