Bedankt!

Dankzij jou maakt een geweldig team nu kans op een heerlijke sterrenmaaltijd. Samen zetten we de helden en ouderen in het zonnetje!

Wil je jouw actie delen?
broccoli broccoli

Afdeling neurochirurgie 2b 2c

ziekenhuis vumc

Waarom verdienen ze dit

Dit hardwerkende team is bijzonder door hun welgemeende liefde en oprechtheid naar elke patiënt toe. Ik heb dit ondervonden toen ik ook enige tijd geleden op deze afdeling heb gelegen. Nu wordt deze afdeling ook paraat gemaakt voor corona patiënten en werken deze mensen heel langen intensieve dagen. Ik gun deze toppers een liefdevolle energieke maaltijd om deze lange dagen vol te kunnen houden!

Aantal bordjes voor de helden en ouderen

10

Wil jij ook een held bedanken?

Familieleden en kennissen van de ouderen en van mensen in de zorg, het onderwijs, bij de politie en brandweer en in de schoonmaakbranche kunnen hun dierbaren verrassen.

Meld iemand aan!

De chefs!

Als blijk van waardering geven Eugène van Angelbeek, Arjen Kräwinkel (van de restaurants De Jonge Dikkert en De Veranda) en Ron Blaauw (Ron Blaauw Gastrobar, Indonesia, Oriental) onze ouderen én de helden in de vitale beroepen een (smakelijk) steuntje in de rug.

Chefs

De sponsorhelden!

Vele dank hebben wij voor onze sponsoren. Zonder hen geen budget om onze helden en oudere te voorzien van een heerlijke maaltijd.

Sponsors