Bedankt!

Dankzij jou maakt een geweldig team nu kans op een heerlijke sterrenmaaltijd. Samen zetten we de helden en ouderen in het zonnetje!

Wil je jouw actie delen?
broccoli broccoli

Afdeling Longafdeling

Ziekenhuis VU Amsterdam

Waarom verdienen ze dit

Bij de longafdeling van de VU liggen veel corona patiënten. Mijn broer Onno werkt daar als longarts op de afdeling. Samen met zijn team zetten zij bijzondere prestaties neer in bizarre tijden. Er wordt veel van hun gevraagd. Zelf als foodie/ horecaman weet ik hoe belangrijk een goede maaltijd is. Het geeft je een goed gevoel en energie om de dag door te komen. Het zou fantastisch zijn als de long afdeling in de VU in het zonnetje wordt gezet met een heerlijke maaltijd.

Aantal bordjes voor de helden en ouderen

40

Wil jij ook een held bedanken?

Familieleden en kennissen van de ouderen en van mensen in de zorg, het onderwijs, bij de politie en brandweer en in de schoonmaakbranche kunnen hun dierbaren verrassen.

Meld iemand aan!

De chefs!

Als blijk van waardering geven Eugène van Angelbeek, Arjen Kräwinkel (van de restaurants De Jonge Dikkert en De Veranda) en Ron Blaauw (Ron Blaauw Gastrobar, Indonesia, Oriental) onze ouderen én de helden in de vitale beroepen een (smakelijk) steuntje in de rug.

Chefs

De sponsorhelden!

Vele dank hebben wij voor onze sponsoren. Zonder hen geen budget om onze helden en oudere te voorzien van een heerlijke maaltijd.

Sponsors