Bedankt!

Dankzij jou maakt een geweldig team nu kans op een heerlijke sterrenmaaltijd. Samen zetten we de helden en ouderen in het zonnetje!

Wil je jouw actie delen?
broccoli broccoli

Afdeling Afdeling managers

Ziekenhuis viecurie

Waarom verdienen ze dit

Mijn moeder werkt als unit manager in het ziekenhuis. Toen het nog een ver van ons bed iets was waren de managers in het ziekenhuis al bezig met het coronavirus. Wekenlang hebben ze zich voorbereidt op allerlei scenario’s. Mede daardoor kan het viecurie de zorg nu nog aan. Ook nu het virus in het ziekenhuis is zijn ze allemaal dag en nacht bezig om er te zijn voor hun personeel en te doen wat goed voelt. Ze staan niet direct aan het bed, maar regelen zo ontzettend veel er om heen.

Aantal bordjes voor de helden en ouderen

15

Wil jij ook een held bedanken?

Familieleden en kennissen van de ouderen en van mensen in de zorg, het onderwijs, bij de politie en brandweer en in de schoonmaakbranche kunnen hun dierbaren verrassen.

Meld iemand aan!

De chefs!

Als blijk van waardering geven Eugène van Angelbeek, Arjen Kräwinkel (van de restaurants De Jonge Dikkert en De Veranda) en Ron Blaauw (Ron Blaauw Gastrobar, Indonesia, Oriental) onze ouderen én de helden in de vitale beroepen een (smakelijk) steuntje in de rug.

Chefs

De sponsorhelden!

Vele dank hebben wij voor onze sponsoren. Zonder hen geen budget om onze helden en oudere te voorzien van een heerlijke maaltijd.

Sponsors