Bedankt!

Dankzij jou maakt een geweldig team nu kans op een heerlijke sterrenmaaltijd. Samen zetten we de helden en ouderen in het zonnetje!

Wil je jouw actie delen?
broccoli broccoli

Afdeling Afdeling radiologie / CT

Ziekenhuis OLVG West

Waarom verdienen ze dit

Mijn lieve tante Inge en haar collega's verdienen in deze hectische tijd een lekkere maaltijd om op de been te blijven. In het extra gebouw wat nu gebouwd wordt, staan ze straks als eerste klaar om patiënten te scannen op het corona virus en daarna op te nemen in het ziekenhuis. Ik weet zeker dat een heerlijke maaltijd in deze tijd een lach op hun gezicht zet en hun extra moed geeft. Een mooi initiatief!! TROTS op alle hulpverleners.
Liefs je nichtje Shirley

Aantal bordjes voor de helden en ouderen

20

Wil jij ook een held bedanken?

Familieleden en kennissen van de ouderen en van mensen in de zorg, het onderwijs, bij de politie en brandweer en in de schoonmaakbranche kunnen hun dierbaren verrassen.

Meld iemand aan!

De chefs!

Als blijk van waardering geven Eugène van Angelbeek, Arjen Kräwinkel (van de restaurants De Jonge Dikkert en De Veranda) en Ron Blaauw (Ron Blaauw Gastrobar, Indonesia, Oriental) onze ouderen én de helden in de vitale beroepen een (smakelijk) steuntje in de rug.

Chefs

De sponsorhelden!

Vele dank hebben wij voor onze sponsoren. Zonder hen geen budget om onze helden en oudere te voorzien van een heerlijke maaltijd.

Sponsors