Bedankt!

Dankzij jou maakt een geweldig team nu kans op een heerlijke sterrenmaaltijd. Samen zetten we de helden en ouderen in het zonnetje!

Wil je jouw actie delen?
broccoli broccoli

Afdeling Intensive care

Ziekenhuis OLVG West Elsemieke

Waarom verdienen ze dit

Dit team, en met name mijn geweldige collega’s van de spoedeisende hulp met een intensive care achtergrond die nu na lange tijd weer terug zijn op de IC ipv op hun vertrouwde werkplek, werken met ze alle super super hard om voor iedere hele zieke COVID patiënt te zorgen ondanks dat ze veelste weinig (gespecialiseerd) personeel hebben. Ze zetten zich elke dag weer in op de IC ipv op hun eigen werkplek

Aantal bordjes voor de helden en ouderen

15

Wil jij ook een held bedanken?

Familieleden en kennissen van de ouderen en van mensen in de zorg, het onderwijs, bij de politie en brandweer en in de schoonmaakbranche kunnen hun dierbaren verrassen.

Meld iemand aan!

De chefs!

Als blijk van waardering geven Eugène van Angelbeek, Arjen Kräwinkel (van de restaurants De Jonge Dikkert en De Veranda) en Ron Blaauw (Ron Blaauw Gastrobar, Indonesia, Oriental) onze ouderen én de helden in de vitale beroepen een (smakelijk) steuntje in de rug.

Chefs

De sponsorhelden!

Vele dank hebben wij voor onze sponsoren. Zonder hen geen budget om onze helden en oudere te voorzien van een heerlijke maaltijd.

Sponsors