Bedankt!

Dankzij jou maakt een geweldig team nu kans op een heerlijke sterrenmaaltijd. Samen zetten we de helden en ouderen in het zonnetje!

Wil je jouw actie delen?
broccoli broccoli

Afdeling Afdeling J8 (Heidi van der Berg)

Ziekenhuis LUMC

Waarom verdienen ze dit

Mijn vriendin Heidi werkt in het LUMC en moet aankomend weekend in de nachten voor het eerst bij de Corona patiënten gaan werken. Ze verdiend het écht om een x in het zonnetje gezet te worden. Altijd zorgzaam voor zowel haar patiënten op het werk als voor haar familie en vrienden! Ik gun het haar enorm en dit zou een geweldige verrassing zijn! ❤️

Aantal bordjes voor de helden en ouderen

15

Wil jij ook een held bedanken?

Familieleden en kennissen van de ouderen en van mensen in de zorg, het onderwijs, bij de politie en brandweer en in de schoonmaakbranche kunnen hun dierbaren verrassen.

Meld iemand aan!

De chefs!

Als blijk van waardering geven Eugène van Angelbeek, Arjen Kräwinkel (van de restaurants De Jonge Dikkert en De Veranda) en Ron Blaauw (Ron Blaauw Gastrobar, Indonesia, Oriental) onze ouderen én de helden in de vitale beroepen een (smakelijk) steuntje in de rug.

Chefs

De sponsorhelden!

Vele dank hebben wij voor onze sponsoren. Zonder hen geen budget om onze helden en oudere te voorzien van een heerlijke maaltijd.

Sponsors