Bedankt!

Dankzij jou maakt een geweldig team nu kans op een heerlijke sterrenmaaltijd. Samen zetten we de helden en ouderen in het zonnetje!

Wil je jouw actie delen?
broccoli broccoli

Afdeling Ic olvg Oost

Ziekenhuis 🏥 onze lieve vrouw ziekenhuis

Waarom verdienen ze dit

Omdat dit het ziekenhuis is waarin onze beste vriend werkt. Hij werkt nu 6 dagen om mensen levens te redden. En zijn vriendin is net 2 maanden geleden bevallen en moet t ook alleen doen.

Die ene dag dat hij thuis is is hij kapot.
Maar zij ook....

Zij steunt hem en wij kunnen hen niet helpen, niets doen omdat we afstand moeten houden. Dus ik zou heel graag hem en zijn collega’s dit bordje gunnen..... voor het harde werken.
Maar ook gun ik het mijn beste vriendin de vrouw van.
Dus mocht 32 bordjes te veel zijn.

Zijn enige vrije dag is 24/03/2020.
Dan is een bordje thuis natuurlijk ook heel fijn.

Tom en Lorraine
Bovenover 391
1025 jt Amsterdam

Wat kan ik nog meer zeggen.... ❤️

Liefs Barry en Brenda Glasius

Aantal bordjes voor de helden en ouderen

32

Wil jij ook een held bedanken?

Familieleden en kennissen van de ouderen en van mensen in de zorg, het onderwijs, bij de politie en brandweer en in de schoonmaakbranche kunnen hun dierbaren verrassen.

Meld iemand aan!

De chefs!

Als blijk van waardering geven Eugène van Angelbeek, Arjen Kräwinkel (van de restaurants De Jonge Dikkert en De Veranda) en Ron Blaauw (Ron Blaauw Gastrobar, Indonesia, Oriental) onze ouderen én de helden in de vitale beroepen een (smakelijk) steuntje in de rug.

Chefs

De sponsorhelden!

Vele dank hebben wij voor onze sponsoren. Zonder hen geen budget om onze helden en oudere te voorzien van een heerlijke maaltijd.

Sponsors