Bedankt!

Dankzij jou maakt een geweldig team nu kans op een heerlijke sterrenmaaltijd. Samen zetten we de helden en ouderen in het zonnetje!

Wil je jouw actie delen?
broccoli broccoli

Afdeling Woongroep gehandicaptenzorg / opvang dementerende ouderen

Woonzorgcentrum Klein België / Stichting St Jacob/ Woongroep Aventurijn

Waarom verdienen ze dit

Wat een super mooi initiatief! Op deze woongroep voor kinderen met een beperking, waar mijn dochter woont, werkt het team nu extra hard en met extra man nu de dagbestedingen van deze kinderen dicht zijn. Met risico voor eigen gezondheid want de beneden - waar dementerende ouderen verblijven - zijn al 2 mensen in quarantaine. Ook de mensen beneden verdienen zeker een maal dus die wil ik niet overslaan. Datum waarop is flexibel!

Aantal bordjes voor de helden en ouderen

10

Wil jij ook een held bedanken?

Familieleden en kennissen van de ouderen en van mensen in de zorg, het onderwijs, bij de politie en brandweer en in de schoonmaakbranche kunnen hun dierbaren verrassen.

Meld iemand aan!

De chefs!

Als blijk van waardering geven Eugène van Angelbeek, Arjen Kräwinkel (van de restaurants De Jonge Dikkert en De Veranda) en Ron Blaauw (Ron Blaauw Gastrobar, Indonesia, Oriental) onze ouderen én de helden in de vitale beroepen een (smakelijk) steuntje in de rug.

Chefs

De sponsorhelden!

Vele dank hebben wij voor onze sponsoren. Zonder hen geen budget om onze helden en oudere te voorzien van een heerlijke maaltijd.

Sponsors