Bedankt!

Dankzij jou maakt een geweldig team nu kans op een heerlijke sterrenmaaltijd. Samen zetten we de helden en ouderen in het zonnetje!

Wil je jouw actie delen?
broccoli broccoli

Afdeling Huis ter hagen afdeling de kruidentuin B3

Woonzorgcentrum huis ter hagen Driehuis

Waarom verdienen ze dit

Dit team heeft nu meerdere Corona patiënten op de afdeling! En werken ontzettend hard om goed voor ze te zorgen nu helemaal er geen familie meer bij kan! (Mijn moeder maakt hier onderdeel van uit en daardoor wil en kan zij ons nu lange tijd ook niet zien! Dit vind zij erg moeilijk)maar alle collega’s in haar team helpen en ondersteunen elkaar in Deze moeilijke tijd! Ze verdienen dit!!

Aantal bordjes voor de helden en ouderen

10

Wil jij ook een held bedanken?

Familieleden en kennissen van de ouderen en van mensen in de zorg, het onderwijs, bij de politie en brandweer en in de schoonmaakbranche kunnen hun dierbaren verrassen.

Meld iemand aan!

De chefs!

Als blijk van waardering geven Eugène van Angelbeek, Arjen Kräwinkel (van de restaurants De Jonge Dikkert en De Veranda) en Ron Blaauw (Ron Blaauw Gastrobar, Indonesia, Oriental) onze ouderen én de helden in de vitale beroepen een (smakelijk) steuntje in de rug.

Chefs

De sponsorhelden!

Vele dank hebben wij voor onze sponsoren. Zonder hen geen budget om onze helden en oudere te voorzien van een heerlijke maaltijd.

Sponsors