Bedankt!

Dankzij jou maakt een geweldig team nu kans op een heerlijke sterrenmaaltijd. Samen zetten we de helden en ouderen in het zonnetje!

Wil je jouw actie delen?
broccoli broccoli

Afdeling Basisteam Hogeland

Wijkagent Hogeland

Waarom verdienen ze dit

Goedemiddag, Ik zou het mooi vinden om als wijkagent, namens jullie, een aantal oudere (eenzame) bewoners in onze wijk te verassen met een maaltijd. Als we worden uitgekozen.... Ik kan er heel veel opnoemen, maar kijk maar hoeveel maaltijden er over zijn 3 april dan brengen we ze persoonlijk bij ze langs. Al maken we één iemand gelukkig. We weten niet hoe laat het geleverd wordt, maar als we dat kunnen horen kan ik er op de socials nog wat aandacht aan besteden.
Super mooi initiatief! Bedankt namens onze bewoners en namens ons als wijkagent Hogeland Wilja en Ellen (wijkagenten_hogeland of www.facebook.com/wiljaenellen)

Aantal bordjes voor de helden en ouderen

10

Wil jij ook een held bedanken?

Familieleden en kennissen van de ouderen en van mensen in de zorg, het onderwijs, bij de politie en brandweer en in de schoonmaakbranche kunnen hun dierbaren verrassen.

Meld iemand aan!

De chefs!

Als blijk van waardering geven Eugène van Angelbeek, Arjen Kräwinkel (van de restaurants De Jonge Dikkert en De Veranda) en Ron Blaauw (Ron Blaauw Gastrobar, Indonesia, Oriental) onze ouderen én de helden in de vitale beroepen een (smakelijk) steuntje in de rug.

Chefs

De sponsorhelden!

Vele dank hebben wij voor onze sponsoren. Zonder hen geen budget om onze helden en oudere te voorzien van een heerlijke maaltijd.

Sponsors