Bedankt!

Dankzij jou maakt een geweldig team nu kans op een heerlijke sterrenmaaltijd. Samen zetten we de helden en ouderen in het zonnetje!

Wil je jouw actie delen?
broccoli broccoli

Afdeling Het gehele verzorgingshuis

Westerheem

Waarom verdienen ze dit

Omdat chrissandra een opleiding doet voor verpleegkundige . En extra werkt nu,thuis nog een gezin draaiende houd en ook haar opleiding blijft doen. En zo zijn er nog een paar collega’s bij mijn schoondochter. Met ze alle zetten ze alles in om de oudere in hun instelling toch een goede tijd te hebben nu . En toch blijven er familie leden moeilijk doen helaas en daarom wil ik ze dit aan bieden . Hoop dat het lukt want het is Heemstede helaas 👵🏼😱

Aantal bordjes voor de helden en ouderen

10

Wil jij ook een held bedanken?

Familieleden en kennissen van de ouderen en van mensen in de zorg, het onderwijs, bij de politie en brandweer en in de schoonmaakbranche kunnen hun dierbaren verrassen.

Meld iemand aan!

De chefs!

Als blijk van waardering geven Eugène van Angelbeek, Arjen Kräwinkel (van de restaurants De Jonge Dikkert en De Veranda) en Ron Blaauw (Ron Blaauw Gastrobar, Indonesia, Oriental) onze ouderen én de helden in de vitale beroepen een (smakelijk) steuntje in de rug.

Chefs

De sponsorhelden!

Vele dank hebben wij voor onze sponsoren. Zonder hen geen budget om onze helden en oudere te voorzien van een heerlijke maaltijd.

Sponsors