Bedankt!

Dankzij jou maakt een geweldig team nu kans op een heerlijke sterrenmaaltijd. Samen zetten we de helden en ouderen in het zonnetje!

Wil je jouw actie delen?
broccoli broccoli

Afdeling afdeling 4b en 5c, normaal longziekten en nu corona unit

Vumc t.a.v. Marjolein Tol

Waarom verdienen ze dit

Mijn lieve vriendin Marjolein Tol wordt vanaf morgen vol ingezet op de corona afdeling van het VUmc. Zoals ik haar ken, zet zij zich onverminderd in voor de medemens. Ze staat altijd voor mij klaar en nu ook voor de rest van Nederland. Vanwege mijn zwangerschap kan ik haar nu niet bezoeken graag wil ik haar en al haar collega's op deze manier bedanken voor hun inzet!!! Samen sterk!

Aantal bordjes voor de helden en ouderen

25

Wil jij ook een held bedanken?

Familieleden en kennissen van de ouderen en van mensen in de zorg, het onderwijs, bij de politie en brandweer en in de schoonmaakbranche kunnen hun dierbaren verrassen.

Meld iemand aan!

De chefs!

Als blijk van waardering geven Eugène van Angelbeek, Arjen Kräwinkel (van de restaurants De Jonge Dikkert en De Veranda) en Ron Blaauw (Ron Blaauw Gastrobar, Indonesia, Oriental) onze ouderen én de helden in de vitale beroepen een (smakelijk) steuntje in de rug.

Chefs

De sponsorhelden!

Vele dank hebben wij voor onze sponsoren. Zonder hen geen budget om onze helden en oudere te voorzien van een heerlijke maaltijd.

Sponsors