Bedankt!

Dankzij jou maakt een geweldig team nu kans op een heerlijke sterrenmaaltijd. Samen zetten we de helden en ouderen in het zonnetje!

Wil je jouw actie delen?
broccoli broccoli

Afdeling Operatie kamers

VU medisch centrum / Gina Chin

Waarom verdienen ze dit

Een ieder op de OK zet zich meer dan 100% in. Doen werk wat eigenlijk niet helemaal hun werk is maar ondersteunt waar nodig. Operatieassistenten helpen op de IC. Anesthesiemedewerkers zijn in één dag tijd IC verpleegkundigen geworden. Anesthesiologen maken meer dan 70 uur in een week. Waaronder mijn man. Als fervent gast van Ron Blauw zou dit fantastisch zijn. Zondag 15-3 hadden wij gereserveerd bij Ron Blauw Sophialaan om 17:30. Helaas ging toen de restaurants dicht. Zelf ben ik operatieassistent ook in VUmc en twee werkende in de zorg is op dit moment extra zwaar. Een bordje voor al deze helden zou fantastisch zijn. Groet, Gina

Aantal bordjes voor de helden en ouderen

40

Wil jij ook een held bedanken?

Familieleden en kennissen van de ouderen en van mensen in de zorg, het onderwijs, bij de politie en brandweer en in de schoonmaakbranche kunnen hun dierbaren verrassen.

Meld iemand aan!

De chefs!

Als blijk van waardering geven Eugène van Angelbeek, Arjen Kräwinkel (van de restaurants De Jonge Dikkert en De Veranda) en Ron Blaauw (Ron Blaauw Gastrobar, Indonesia, Oriental) onze ouderen én de helden in de vitale beroepen een (smakelijk) steuntje in de rug.

Chefs

De sponsorhelden!

Vele dank hebben wij voor onze sponsoren. Zonder hen geen budget om onze helden en oudere te voorzien van een heerlijke maaltijd.

Sponsors