Bedankt!

Dankzij jou maakt een geweldig team nu kans op een heerlijke sterrenmaaltijd. Samen zetten we de helden en ouderen in het zonnetje!

Wil je jouw actie delen?
broccoli broccoli

Afdeling Kazerne Werkhoven

VRU kazerne Werkhoven

Waarom verdienen ze dit

Dit brandweerkorps van de vrijwillige brandweerkorps Werkhoven zijn échte toppers! Hebben het flink voor de kieze gehad met de hevige (in heel NL bekende) stalbranden in Werkhoven. Met hun specialisatie als rietdekkers blus groep bestrijden ze zeer heftige grote branden naast hun 'gebruikelijke werkzaamheden'.

Het zijn allemaal vrijwilligers waarvan vele een eigen onderneming hebben of voor eem baas werken. Als de pieper gaat zit binnen een mum van tijd de brandweerauto vol om op pad te gaan! Ze staan áltijd klaar voor de mede mens, ze verdienen dit!!

Ik ga heel hard duimen dat zij mogen genieten van dit prachtige initiatief!

Aantal bordjes voor de helden en ouderen

40

Wil jij ook een held bedanken?

Familieleden en kennissen van de ouderen en van mensen in de zorg, het onderwijs, bij de politie en brandweer en in de schoonmaakbranche kunnen hun dierbaren verrassen.

Meld iemand aan!

De chefs!

Als blijk van waardering geven Eugène van Angelbeek, Arjen Kräwinkel (van de restaurants De Jonge Dikkert en De Veranda) en Ron Blaauw (Ron Blaauw Gastrobar, Indonesia, Oriental) onze ouderen én de helden in de vitale beroepen een (smakelijk) steuntje in de rug.

Chefs

De sponsorhelden!

Vele dank hebben wij voor onze sponsoren. Zonder hen geen budget om onze helden en oudere te voorzien van een heerlijke maaltijd.

Sponsors