Bedankt!

Dankzij jou maakt een geweldig team nu kans op een heerlijke sterrenmaaltijd. Samen zetten we de helden en ouderen in het zonnetje!

Wil je jouw actie delen?
broccoli broccoli

Afdeling Groot-dorregeest

Vivazorggroep

Waarom verdienen ze dit

Ik werk in een verzorgingshuis en zou eigenlijk het personeel van de avonddiensten in het zonnetje willen zetten, aangezien de deuren van het verpleeghuis dicht blijven staan ze en aan het bed en continu aan de telefoon om alle ouderen ook hun vader of moeder te spreken.. ik heb totaal aan avonddiensten zorg 25 diensten en het zou leuk zijn als jullie een heerlijk bordje eten voor hun maken!! Zou tof zijn voor onze hardwerkende collega s👏🏻👏🏻👏🏻
Dank voor wat jullie doen!!!

Aantal bordjes voor de helden en ouderen

10

Wil jij ook een held bedanken?

Familieleden en kennissen van de ouderen en van mensen in de zorg, het onderwijs, bij de politie en brandweer en in de schoonmaakbranche kunnen hun dierbaren verrassen.

Meld iemand aan!

De chefs!

Als blijk van waardering geven Eugène van Angelbeek, Arjen Kräwinkel (van de restaurants De Jonge Dikkert en De Veranda) en Ron Blaauw (Ron Blaauw Gastrobar, Indonesia, Oriental) onze ouderen én de helden in de vitale beroepen een (smakelijk) steuntje in de rug.

Chefs

De sponsorhelden!

Vele dank hebben wij voor onze sponsoren. Zonder hen geen budget om onze helden en oudere te voorzien van een heerlijke maaltijd.

Sponsors