Bedankt!

Dankzij jou maakt een geweldig team nu kans op een heerlijke sterrenmaaltijd. Samen zetten we de helden en ouderen in het zonnetje!

Wil je jouw actie delen?
broccoli broccoli

Afdeling ZorgContactCentrum, Heemswijk

ViVa! Zorggroep

Waarom verdienen ze dit

Ik zou wel 3.500 bordjes uit willen delen. Voor alle collega’s van ViVa! Zorggroep. De collega’s die hulp bij het huishouden doen, die thuiszorg geven, die in de verpleeghuiszorg werken, die bij de JGZ werken. Maar ook het klantinformatiecentrum, de ledenservice, de communicatieafdeling, ict afdeling onze RvB enz. Allemaal werken we samen om onze meest kwetsbare doelgroep te helpen. Ik kies de afdeling ZorgContactCentrum. Daar zitten onze gespecialiseerde verpleegkundigen die 7x24 uur klaar staan voor alarmopvolgingen, voor alle medische handelingen die nodig zijn om ernstig zieke mensen hulp te bieden. Ze doen nog veel meer. Toppers zijn het. Maar dat vind ik van al mijn collega’s bij ViVa! Zorggroep. Ik wil wel melden dat deze locatie op slot is zoals alle verpleeghuizen. De datum en locatie zal in overleg moeten.

Aantal bordjes voor de helden en ouderen

40

Wil jij ook een held bedanken?

Familieleden en kennissen van de ouderen en van mensen in de zorg, het onderwijs, bij de politie en brandweer en in de schoonmaakbranche kunnen hun dierbaren verrassen.

Meld iemand aan!

De chefs!

Als blijk van waardering geven Eugène van Angelbeek, Arjen Kräwinkel (van de restaurants De Jonge Dikkert en De Veranda) en Ron Blaauw (Ron Blaauw Gastrobar, Indonesia, Oriental) onze ouderen én de helden in de vitale beroepen een (smakelijk) steuntje in de rug.

Chefs

De sponsorhelden!

Vele dank hebben wij voor onze sponsoren. Zonder hen geen budget om onze helden en oudere te voorzien van een heerlijke maaltijd.

Sponsors