Bedankt!

Dankzij jou maakt een geweldig team nu kans op een heerlijke sterrenmaaltijd. Samen zetten we de helden en ouderen in het zonnetje!

Wil je jouw actie delen?
broccoli broccoli

Afdeling Gehandicaptenzorg

Vic workshops Noordwijk

Waarom verdienen ze dit

Wij werken met mensen met een verstandelijke beperking die uit een ujzichteloze situatie komen, denk hierbij ceperatie cel of 20 uur perdag begeleiding uit hun slaapkamer. Win proberen deze mensen weer een menswaardig leven te geven. Dot doen proberen we te blijven doen in deze carona crisis! Iedereen zet zich 100% in om het gewone leven van deze bewoners door te laten gaan. Hoe spannend dat voor hun in deze tijd ook is.daarom verdienen niet alleen mijn collega's maar ook mijn bewoners een heerlijk etentje!!

Aantal bordjes voor de helden en ouderen

25

Wil jij ook een held bedanken?

Familieleden en kennissen van de ouderen en van mensen in de zorg, het onderwijs, bij de politie en brandweer en in de schoonmaakbranche kunnen hun dierbaren verrassen.

Meld iemand aan!

De chefs!

Als blijk van waardering geven Eugène van Angelbeek, Arjen Kräwinkel (van de restaurants De Jonge Dikkert en De Veranda) en Ron Blaauw (Ron Blaauw Gastrobar, Indonesia, Oriental) onze ouderen én de helden in de vitale beroepen een (smakelijk) steuntje in de rug.

Chefs

De sponsorhelden!

Vele dank hebben wij voor onze sponsoren. Zonder hen geen budget om onze helden en oudere te voorzien van een heerlijke maaltijd.

Sponsors