Bedankt!

Dankzij jou maakt een geweldig team nu kans op een heerlijke sterrenmaaltijd. Samen zetten we de helden en ouderen in het zonnetje!

Wil je jouw actie delen?
broccoli broccoli

Afdeling Afdeling keukenkruiden

Verpleeghuis de Wijngaard

Waarom verdienen ze dit

Deze ouderen, maar er wonen ook een aantal jongeren zieke mensen en behoren tot een hele kwetsbare doelgroep. Vaak al zoveel tegenslagen gehad en dan valt het nieuwsbericht dat er geen bezoek meer mocht komen erg zwaar. Familieleden namen gisterenavond huilend afscheid. De onzekerheid is zo groot. Dit zou ze een enorme opsteker zijn, ook voor hun familie/vrienden die we dan foto’s ervan kunnen sturen! Ik hoop op jullie komst! Veel succes ermee, en bedankt alvast! Hartelijke groet Lyanne van den Berg

Ps. Ik heb 20 mensen aangemeld (bewoners) mocht je bordjes over hebben kan je misschien telefonisch bellen voor personeel wat dan werkzaam is.
Tijdstip graag (+|- 12.00u of 17.00u) Alles valt te overleggen. Normaliter eten de mensen rond 12u een warme maaltijd. Datum maakt niet uit. Als we het vooraf maar weten.

Aantal bordjes voor de helden en ouderen

20

Wil jij ook een held bedanken?

Familieleden en kennissen van de ouderen en van mensen in de zorg, het onderwijs, bij de politie en brandweer en in de schoonmaakbranche kunnen hun dierbaren verrassen.

Meld iemand aan!

De chefs!

Als blijk van waardering geven Eugène van Angelbeek, Arjen Kräwinkel (van de restaurants De Jonge Dikkert en De Veranda) en Ron Blaauw (Ron Blaauw Gastrobar, Indonesia, Oriental) onze ouderen én de helden in de vitale beroepen een (smakelijk) steuntje in de rug.

Chefs

De sponsorhelden!

Vele dank hebben wij voor onze sponsoren. Zonder hen geen budget om onze helden en oudere te voorzien van een heerlijke maaltijd.

Sponsors