Bedankt!

Dankzij jou maakt een geweldig team nu kans op een heerlijke sterrenmaaltijd. Samen zetten we de helden en ouderen in het zonnetje!

Wil je jouw actie delen?
broccoli broccoli

Afdeling Morac Steenhoek en haar collega's

Verloskundepraktijk Cyclus

Waarom verdienen ze dit

Mijn zus Morac is verloskundige in een praktijk met 6 verloskundigen. 4 van haar collega's zijn positief getest op Corona en zitten thuis. Samen met haar collega Angela heeft Morac deze week alle diensten opgevangen, ze draaien diensten van 46 uur en doen 4 bevallingen achter elkaar door. Ondertussen heeft ze thuis met haar man 3 puber kids, de oudste moet afstuderen en is morgen jarig. Geen feest helaas en Morac moest nonstop werken deze week. Ze zal zelf mogelijk zeggen dat dit beter naar iemand anders kan die het echt nodig heeft, want zij vraagt en ontvangt zelden zorg, maar zorgt voor iedereen, juist in deze tijd. Ze maakt zich zorgen om de vele mensen die nu financieel in problemen komen vanwege de beperkingen. Ik ben met mijn gezin een paar maanden in de VS en blijf hier, maar zou haar met zo'n mooi gebaar hulp willen bieden in deze pittige weken. Helaas werken jullie nog niet in Nijmegen, maar mocht dat nog komen dan zouden jullie misschien haar en haar collega's kunnen verrassen.

Aantal bordjes voor de helden en ouderen

10

Wil jij ook een held bedanken?

Familieleden en kennissen van de ouderen en van mensen in de zorg, het onderwijs, bij de politie en brandweer en in de schoonmaakbranche kunnen hun dierbaren verrassen.

Meld iemand aan!

De chefs!

Als blijk van waardering geven Eugène van Angelbeek, Arjen Kräwinkel (van de restaurants De Jonge Dikkert en De Veranda) en Ron Blaauw (Ron Blaauw Gastrobar, Indonesia, Oriental) onze ouderen én de helden in de vitale beroepen een (smakelijk) steuntje in de rug.

Chefs

De sponsorhelden!

Vele dank hebben wij voor onze sponsoren. Zonder hen geen budget om onze helden en oudere te voorzien van een heerlijke maaltijd.

Sponsors