Bedankt!

Dankzij jou maakt een geweldig team nu kans op een heerlijke sterrenmaaltijd. Samen zetten we de helden en ouderen in het zonnetje!

Wil je jouw actie delen?
broccoli broccoli

Afdeling Brandweer kazerne

Veilligheidregio Kennemerland

Waarom verdienen ze dit

Mijn collega zijn al een maand bezig met het carona virus mooie samenwerking tussen GGD brandweer en ambulance. En het VBK veiligheidsbureau deze mensen gaan om met een Grip 2 situatie en staan 24/7 klaar. Het Is mooi om te zien dat er heel veel mensen bij ons bedrijf thuis kunnen werken zodat als er corona uit breekt de werkvloer er een back up thuis zit. Dit komt door de vele dubbele functies in de crisis organisatie. Je normale werk is bijvoorbeeld personeelszaken maar in crisis heb je een functie als bijvoorbeeld voorlichter of als brandweerman. Detail wij hebben geen kantine iedereen moet altijd zijn eigen broodjes of maaltijd mee nemen

Aantal bordjes voor de helden en ouderen

20

Wil jij ook een held bedanken?

Familieleden en kennissen van de ouderen en van mensen in de zorg, het onderwijs, bij de politie en brandweer en in de schoonmaakbranche kunnen hun dierbaren verrassen.

Meld iemand aan!

De chefs!

Als blijk van waardering geven Eugène van Angelbeek, Arjen Kräwinkel (van de restaurants De Jonge Dikkert en De Veranda) en Ron Blaauw (Ron Blaauw Gastrobar, Indonesia, Oriental) onze ouderen én de helden in de vitale beroepen een (smakelijk) steuntje in de rug.

Chefs

De sponsorhelden!

Vele dank hebben wij voor onze sponsoren. Zonder hen geen budget om onze helden en oudere te voorzien van een heerlijke maaltijd.

Sponsors