Bedankt!

Dankzij jou maakt een geweldig team nu kans op een heerlijke sterrenmaaltijd. Samen zetten we de helden en ouderen in het zonnetje!

Wil je jouw actie delen?
broccoli broccoli

Afdeling Uitvaart centrum Zuid

UZ Uitvaart centrum zuid

Waarom verdienen ze dit

Goedenavond,
Mijn allerliefste zus en haar collega's werken als uitvaartleider/uitvaardleidster ontzettend hard in deze tijd. Onder moeizame omstandigheden.....
Zelf werk ik in de zorg en heb al zoveel fijne steun gevoeld. De uitvaart wordt mijn inziens vergeten. Is het mogelijk om mijn zus en haar collega's van een lunch te voorzien (in de avond werken ze vanaf huis)?
Alvast ontzettend bedankt.
Met vriendelijke groet, Liesbeth Jonas.

Aantal bordjes voor de helden en ouderen

10

Wil jij ook een held bedanken?

Familieleden en kennissen van de ouderen en van mensen in de zorg, het onderwijs, bij de politie en brandweer en in de schoonmaakbranche kunnen hun dierbaren verrassen.

Meld iemand aan!

De chefs!

Als blijk van waardering geven Eugène van Angelbeek, Arjen Kräwinkel (van de restaurants De Jonge Dikkert en De Veranda) en Ron Blaauw (Ron Blaauw Gastrobar, Indonesia, Oriental) onze ouderen én de helden in de vitale beroepen een (smakelijk) steuntje in de rug.

Chefs

De sponsorhelden!

Vele dank hebben wij voor onze sponsoren. Zonder hen geen budget om onze helden en oudere te voorzien van een heerlijke maaltijd.

Sponsors