Bedankt!

Dankzij jou maakt een geweldig team nu kans op een heerlijke sterrenmaaltijd. Samen zetten we de helden en ouderen in het zonnetje!

Wil je jouw actie delen?
broccoli broccoli

Afdeling Poli Interne geneeskunde

UMC Utrecht ziekenhuis

Waarom verdienen ze dit

Ik vind dat het bordje van de zorg dient te gaan naar Hella Grandjean, Judy Ammerlaan, secretaresses, en artsen die momenteel werkzaam zijn voor de poli interne geneeskunde. Hella en Judy sturen momenteel de poli Interne geneeskunde aan en zorgen ervoor dat alle patiënten optimale zorg krijgen. De afgelopen week hebben alle medewerkers zich een slag in de rondte gewerkt om alle afspraken om te zetten in telefonische consulten en patiënten met klachten gezien konden worden op een COHORT poli. Ik vind dat deze toppers hierom in het zonnetje gezet mogen worden met een heerlijke maaltijd!

Aantal bordjes voor de helden en ouderen

33

Wil jij ook een held bedanken?

Familieleden en kennissen van de ouderen en van mensen in de zorg, het onderwijs, bij de politie en brandweer en in de schoonmaakbranche kunnen hun dierbaren verrassen.

Meld iemand aan!

De chefs!

Als blijk van waardering geven Eugène van Angelbeek, Arjen Kräwinkel (van de restaurants De Jonge Dikkert en De Veranda) en Ron Blaauw (Ron Blaauw Gastrobar, Indonesia, Oriental) onze ouderen én de helden in de vitale beroepen een (smakelijk) steuntje in de rug.

Chefs

De sponsorhelden!

Vele dank hebben wij voor onze sponsoren. Zonder hen geen budget om onze helden en oudere te voorzien van een heerlijke maaltijd.

Sponsors