Bedankt!

Dankzij jou maakt een geweldig team nu kans op een heerlijke sterrenmaaltijd. Samen zetten we de helden en ouderen in het zonnetje!

Wil je jouw actie delen?
broccoli broccoli

Afdeling Gewoon thuis

Thea van de Putten

Waarom verdienen ze dit

Mijn schoonmoeder van 72 is 2 weken geleden geopereerd. Zij heeft een nieuwe heup gekregen en is sinds een paar dagen weer thuis. Waar ze alleen woont, maar wij (haar kinderen) en haar kleinkinderen niet meer langs mogen. Op de thuiszorg na, 2 x per dag 5 minuten, ziet ze verder niemand deze dagen. En zelf koken is niet te doen voor haar op 1 been.

1 bordje is dus genoeg.

Aantal bordjes voor de helden en ouderen

10

Wil jij ook een held bedanken?

Familieleden en kennissen van de ouderen en van mensen in de zorg, het onderwijs, bij de politie en brandweer en in de schoonmaakbranche kunnen hun dierbaren verrassen.

Meld iemand aan!

De chefs!

Als blijk van waardering geven Eugène van Angelbeek, Arjen Kräwinkel (van de restaurants De Jonge Dikkert en De Veranda) en Ron Blaauw (Ron Blaauw Gastrobar, Indonesia, Oriental) onze ouderen én de helden in de vitale beroepen een (smakelijk) steuntje in de rug.

Chefs

De sponsorhelden!

Vele dank hebben wij voor onze sponsoren. Zonder hen geen budget om onze helden en oudere te voorzien van een heerlijke maaltijd.

Sponsors