Bedankt!

Dankzij jou maakt een geweldig team nu kans op een heerlijke sterrenmaaltijd. Samen zetten we de helden en ouderen in het zonnetje!

Wil je jouw actie delen?
broccoli broccoli

Afdeling Kraamafdeling

Tergooi ziekenhuis Blaricum

Waarom verdienen ze dit

In de zorg zijn ze momenteel hard bezig en dit bordje voor onze helden wordt vaak rond tijdstippen gebracht dat men wakker is. Ik wil hierbij ook graag aandacht vragen voor alle mensen in de zorg die de nachtdiensten draaien en tijdens de nacht ook iets extra's verdienen. Ze krijgen zoveel aandacht nu, maar het is altijd aandacht tijdens de dag en/of avonddiensten. Ik wil daarom graag aandacht voor de nachtdiensten. Ze zetten zich in met ziel en zaligheid als Nederland slaapt. Mijn moeder, zusje en vader werken alle 3 in de zorg. Mijn moeder en zusje in het ziekenhuis en mijn vader op de ambulance. Ondanks dat ze in de risicogroepen vallen (60+) zetten ze zich in en ook extra diensten overnemen van mensen die het niet aan durven met corona te werken. Dit verdient dubbele aandacht en vandaar dat ze dit verdienen.

Aantal bordjes voor de helden en ouderen

15

Wil jij ook een held bedanken?

Familieleden en kennissen van de ouderen en van mensen in de zorg, het onderwijs, bij de politie en brandweer en in de schoonmaakbranche kunnen hun dierbaren verrassen.

Meld iemand aan!

De chefs!

Als blijk van waardering geven Eugène van Angelbeek, Arjen Kräwinkel (van de restaurants De Jonge Dikkert en De Veranda) en Ron Blaauw (Ron Blaauw Gastrobar, Indonesia, Oriental) onze ouderen én de helden in de vitale beroepen een (smakelijk) steuntje in de rug.

Chefs

De sponsorhelden!

Vele dank hebben wij voor onze sponsoren. Zonder hen geen budget om onze helden en oudere te voorzien van een heerlijke maaltijd.

Sponsors