Bedankt!

Dankzij jou maakt een geweldig team nu kans op een heerlijke sterrenmaaltijd. Samen zetten we de helden en ouderen in het zonnetje!

Wil je jouw actie delen?
broccoli broccoli

Afdeling OBS de Komeet

Tanusree ter Haar

Waarom verdienen ze dit

De geweldige juffen van mijn pittige 6jarige zoon die er helemaal niks aan vind om thuis te zijn verdienen dit. En ook de juffen van mijn 10 jarige zoon. Op afstand zijn ze er voor hem. Kunnen we alles vragen en maken ze er ook nog iets leuks van. Mijn jongens zijn niet makkelijk en zeker dat het dagelijkse ritme nu weg is. Doet mij meer beseffen hoe mooi en waardevol juffen zijn voor kinderen.

Aantal bordjes voor de helden en ouderen

25

Wil jij ook een held bedanken?

Familieleden en kennissen van de ouderen en van mensen in de zorg, het onderwijs, bij de politie en brandweer en in de schoonmaakbranche kunnen hun dierbaren verrassen.

Meld iemand aan!

De chefs!

Als blijk van waardering geven Eugène van Angelbeek, Arjen Kräwinkel (van de restaurants De Jonge Dikkert en De Veranda) en Ron Blaauw (Ron Blaauw Gastrobar, Indonesia, Oriental) onze ouderen én de helden in de vitale beroepen een (smakelijk) steuntje in de rug.

Chefs

De sponsorhelden!

Vele dank hebben wij voor onze sponsoren. Zonder hen geen budget om onze helden en oudere te voorzien van een heerlijke maaltijd.

Sponsors