Bedankt!

Dankzij jou maakt een geweldig team nu kans op een heerlijke sterrenmaaltijd. Samen zetten we de helden en ouderen in het zonnetje!

Wil je jouw actie delen?
broccoli broccoli

Afdeling Afdeling PG van verzorgingshuis 't Kloosterhof

't Kloosterhof

Waarom verdienen ze dit

In het nieuws en om je heen gaat het voornamelijk om ziekenhuispersoneel dat het zwaar heeft te verduren met het coronavirus. Dit is uiteraard ook zo maar de bewoners en het personeel in de verpleeghuizen heeft het ook heel zwaar. Zij doen er alles aan om het virus buiten de deur te houden met als gevolg dat bewoners geen bezoek meer mogen krijgen.
Mijn moeder is werkzaam in 't Kloosterhof in Aalsmeer en ik zie dat het haar aan haar hart gaat, en haar niet alleen. Hoe fijn zou het zijn als de bewoners als opkikkertje een lekkere maaltijd zouden krijgen en uiteraard mag het personeel dan ook mee eten. Hebben zij ook eindelijk eens een beetje pauze. Ze verdienen het als geen ander, zowel de eenzame bewoners als het hardwerkende personeel.

Aantal bordjes voor de helden en ouderen

20

Wil jij ook een held bedanken?

Familieleden en kennissen van de ouderen en van mensen in de zorg, het onderwijs, bij de politie en brandweer en in de schoonmaakbranche kunnen hun dierbaren verrassen.

Meld iemand aan!

De chefs!

Als blijk van waardering geven Eugène van Angelbeek, Arjen Kräwinkel (van de restaurants De Jonge Dikkert en De Veranda) en Ron Blaauw (Ron Blaauw Gastrobar, Indonesia, Oriental) onze ouderen én de helden in de vitale beroepen een (smakelijk) steuntje in de rug.

Chefs

De sponsorhelden!

Vele dank hebben wij voor onze sponsoren. Zonder hen geen budget om onze helden en oudere te voorzien van een heerlijke maaltijd.

Sponsors