Bedankt!

Dankzij jou maakt een geweldig team nu kans op een heerlijke sterrenmaaltijd. Samen zetten we de helden en ouderen in het zonnetje!

Wil je jouw actie delen?
broccoli broccoli

Afdeling Kleinschalig wonen 2 westerheem

Stichting Viva!zorggroep

Waarom verdienen ze dit

Ik wil mijn team een hart onder de riem steken in deze tijd. Wij verzorgen op onze locatie 7 dementerende ouderen, zij krijgen vanaf heden geen bezoek meer van hun dierbaren. Wij als verzorgenden doen er alles aan om het hun zo aangenaam mogelijk te maken elke dag. Ik vind vooral dat onze bewoners en mijn collega’s een lekkere maaltijd verdienen.

Aantal bordjes voor de helden en ouderen

10

Wil jij ook een held bedanken?

Familieleden en kennissen van de ouderen en van mensen in de zorg, het onderwijs, bij de politie en brandweer en in de schoonmaakbranche kunnen hun dierbaren verrassen.

Meld iemand aan!

De chefs!

Als blijk van waardering geven Eugène van Angelbeek, Arjen Kräwinkel (van de restaurants De Jonge Dikkert en De Veranda) en Ron Blaauw (Ron Blaauw Gastrobar, Indonesia, Oriental) onze ouderen én de helden in de vitale beroepen een (smakelijk) steuntje in de rug.

Chefs

De sponsorhelden!

Vele dank hebben wij voor onze sponsoren. Zonder hen geen budget om onze helden en oudere te voorzien van een heerlijke maaltijd.

Sponsors