Bedankt!

Dankzij jou maakt een geweldig team nu kans op een heerlijke sterrenmaaltijd. Samen zetten we de helden en ouderen in het zonnetje!

Wil je jouw actie delen?
broccoli broccoli

Afdeling Afdeling Meerzorg

Stichting Iriszorg

Waarom verdienen ze dit

Wij zijn werkzaam op de afdeling meerzorg waar we heel hard aan het werk zijn om corona buiten de deur te houden, al mijn collega's verdienen een bordje zowel de dag-avond en nachtdienst.

tot nu toe is het ons gelukt om onze clienten te beschermen maar dat vraagt veel van ons team en ook omdat wij niet de makkelijkste doelgroep hebben ( dak en thuislozen met verslavingsproblemen)

Aantal bordjes voor de helden en ouderen

21

Wil jij ook een held bedanken?

Familieleden en kennissen van de ouderen en van mensen in de zorg, het onderwijs, bij de politie en brandweer en in de schoonmaakbranche kunnen hun dierbaren verrassen.

Meld iemand aan!

De chefs!

Als blijk van waardering geven Eugène van Angelbeek, Arjen Kräwinkel (van de restaurants De Jonge Dikkert en De Veranda) en Ron Blaauw (Ron Blaauw Gastrobar, Indonesia, Oriental) onze ouderen én de helden in de vitale beroepen een (smakelijk) steuntje in de rug.

Chefs

De sponsorhelden!

Vele dank hebben wij voor onze sponsoren. Zonder hen geen budget om onze helden en oudere te voorzien van een heerlijke maaltijd.

Sponsors