Bedankt!

Dankzij jou maakt een geweldig team nu kans op een heerlijke sterrenmaaltijd. Samen zetten we de helden en ouderen in het zonnetje!

Wil je jouw actie delen?
broccoli broccoli

Afdeling Gebouw 7

Stichting Epilepsie instelling Nederland

Waarom verdienen ze dit

Datum maakt uiteraard niet uit!
Ik gun dit aan mijn collega's die nu aan het werk zijn, maar ook aan de cliënten die niet meer van het terrein mogen, omdat zij te kwetsbaar zijn.
De mensen aan het werk gunnen mij als alleenstaande ouder dat ik thuis mag werken (tot uitbraak). Ze denken dus onwijs aan anderen. Mijn collega's zorgen voor de cliënten met epilepsie dag en nacht. Ze vermaken ze, verzorgen ze, maar moeten ook alle spanningen oplossen in deze uitzichtloze tijd (zo zien de cliënten dat).
De cliënten mogen momenteel maar 1 vaste bezoeker ontvangen per dag, waardoor ze enorm worden beperkt in hun sociale gang van zaken. Zij mogen immers ook niet meer van het terrein.
Hierdoor gun ik het hen allen!
Helaas mogen jullie niet naar binnen, dus hopelijk zetten jullie een heerlijke maaltijd voor de deur!
Ze zouden enorm dankbaar zijn.

Aantal bordjes voor de helden en ouderen

33

Wil jij ook een held bedanken?

Familieleden en kennissen van de ouderen en van mensen in de zorg, het onderwijs, bij de politie en brandweer en in de schoonmaakbranche kunnen hun dierbaren verrassen.

Meld iemand aan!

De chefs!

Als blijk van waardering geven Eugène van Angelbeek, Arjen Kräwinkel (van de restaurants De Jonge Dikkert en De Veranda) en Ron Blaauw (Ron Blaauw Gastrobar, Indonesia, Oriental) onze ouderen én de helden in de vitale beroepen een (smakelijk) steuntje in de rug.

Chefs

De sponsorhelden!

Vele dank hebben wij voor onze sponsoren. Zonder hen geen budget om onze helden en oudere te voorzien van een heerlijke maaltijd.

Sponsors