Bedankt!

Dankzij jou maakt een geweldig team nu kans op een heerlijke sterrenmaaltijd. Samen zetten we de helden en ouderen in het zonnetje!

Wil je jouw actie delen?
broccoli broccoli

Afdeling Olvg west

Spoedeisendehulp

Waarom verdienen ze dit

Vandaag gaan we met de buitentent beginnen, de toestroom neemt toe, samen met mijn team draaien we al extra diensten, staan we van top tot teen extra gekleed om de meest zieke corona mensen op te vangen, om oms heen worden nu ook inze team leden getroffen door corona..want het virus is zeer besmettelijk! Zo kan ik ze een hart onder de riem steken ..

Aantal bordjes voor de helden en ouderen

27

Wil jij ook een held bedanken?

Familieleden en kennissen van de ouderen en van mensen in de zorg, het onderwijs, bij de politie en brandweer en in de schoonmaakbranche kunnen hun dierbaren verrassen.

Meld iemand aan!

De chefs!

Als blijk van waardering geven Eugène van Angelbeek, Arjen Kräwinkel (van de restaurants De Jonge Dikkert en De Veranda) en Ron Blaauw (Ron Blaauw Gastrobar, Indonesia, Oriental) onze ouderen én de helden in de vitale beroepen een (smakelijk) steuntje in de rug.

Chefs

De sponsorhelden!

Vele dank hebben wij voor onze sponsoren. Zonder hen geen budget om onze helden en oudere te voorzien van een heerlijke maaltijd.

Sponsors