Bedankt!

Dankzij jou maakt een geweldig team nu kans op een heerlijke sterrenmaaltijd. Samen zetten we de helden en ouderen in het zonnetje!

Wil je jouw actie delen?
broccoli broccoli

Afdeling 3.8 Corona unit

Spaarne Gasthuis locatie Haarlem zuid

Waarom verdienen ze dit

Dit aantal bordjes is voor al het personeel van de dag, avond en nachtdienst van afdeling 3.8. Deze afdeling is een Corona unit waar patiënten liggen die bewezen Corona hebben. Ik wil mijn collega’s in het zonnetje zetten omdat ik trots ben dat we in zo een korte tijd de afdeling zo goed hebben neergezet! En dat met personeel van allerlei verschillende afdelingen! Misschien is de datum wat kort dag, maar dan kan ik in m’n nachtdienst genieten van een heerlijke maaltijd!

Aantal bordjes voor de helden en ouderen

18

Wil jij ook een held bedanken?

Familieleden en kennissen van de ouderen en van mensen in de zorg, het onderwijs, bij de politie en brandweer en in de schoonmaakbranche kunnen hun dierbaren verrassen.

Meld iemand aan!

De chefs!

Als blijk van waardering geven Eugène van Angelbeek, Arjen Kräwinkel (van de restaurants De Jonge Dikkert en De Veranda) en Ron Blaauw (Ron Blaauw Gastrobar, Indonesia, Oriental) onze ouderen én de helden in de vitale beroepen een (smakelijk) steuntje in de rug.

Chefs

De sponsorhelden!

Vele dank hebben wij voor onze sponsoren. Zonder hen geen budget om onze helden en oudere te voorzien van een heerlijke maaltijd.

Sponsors