Bedankt!

Dankzij jou maakt een geweldig team nu kans op een heerlijke sterrenmaaltijd. Samen zetten we de helden en ouderen in het zonnetje!

Wil je jouw actie delen?
broccoli broccoli

Afdeling Gebouw 7

SEIN, Cruquiushoeve

Waarom verdienen ze dit

Omdat het voor de begeleiding een hele uitdaging is om aan de bewoners uit te leggen waarom zij niet van het terrein af mogen, of waarom er nog maar 1 vaste bezoeker binnen mag komen. Ze moeten kiezen tussen òf moeder òf vader, broer, zus. Een keus die eigenlijk niet gemaakt zou moeten worden. Daarom verdienen ook de bewoners dit, ze doen hun best om begrip te tonen, ondanks de hoeveelheid moeite die hun dit kost.

Gebouw 7 wordt gedraaid door een super team! Er werken en wonen allemaal TOPPERS!

Ps. De datum maakt niets uit.

Aantal bordjes voor de helden en ouderen

32

Wil jij ook een held bedanken?

Familieleden en kennissen van de ouderen en van mensen in de zorg, het onderwijs, bij de politie en brandweer en in de schoonmaakbranche kunnen hun dierbaren verrassen.

Meld iemand aan!

De chefs!

Als blijk van waardering geven Eugène van Angelbeek, Arjen Kräwinkel (van de restaurants De Jonge Dikkert en De Veranda) en Ron Blaauw (Ron Blaauw Gastrobar, Indonesia, Oriental) onze ouderen én de helden in de vitale beroepen een (smakelijk) steuntje in de rug.

Chefs

De sponsorhelden!

Vele dank hebben wij voor onze sponsoren. Zonder hen geen budget om onze helden en oudere te voorzien van een heerlijke maaltijd.

Sponsors