Bedankt!

Dankzij jou maakt een geweldig team nu kans op een heerlijke sterrenmaaltijd. Samen zetten we de helden en ouderen in het zonnetje!

Wil je jouw actie delen?
broccoli broccoli

Afdeling Spaarne gasthuis Haarlem Zuid

Roos Verhage

Waarom verdienen ze dit

Mijn zusje werkt op de afdeling Geriatrie. Dit is een afdeling voor de kwetsbare ouderen. Zij hebben het nu drukker omdat sommige afdelingen omgezet zijn naar corona units. Zij heeft zichzelf nu ook opgegeven om op de corona afdelingen te gaan werken.
Ze heeft een geweldige passie en inzet voor de kwetsbare ouderen en probeert altijd door haar flexibiliteit zich in te zetten voor de medemens. Als trotse broer vind ik dit een beloning waard voor haar en haar collega's.

Aantal bordjes voor de helden en ouderen

10

Wil jij ook een held bedanken?

Familieleden en kennissen van de ouderen en van mensen in de zorg, het onderwijs, bij de politie en brandweer en in de schoonmaakbranche kunnen hun dierbaren verrassen.

Meld iemand aan!

De chefs!

Als blijk van waardering geven Eugène van Angelbeek, Arjen Kräwinkel (van de restaurants De Jonge Dikkert en De Veranda) en Ron Blaauw (Ron Blaauw Gastrobar, Indonesia, Oriental) onze ouderen én de helden in de vitale beroepen een (smakelijk) steuntje in de rug.

Chefs

De sponsorhelden!

Vele dank hebben wij voor onze sponsoren. Zonder hen geen budget om onze helden en oudere te voorzien van een heerlijke maaltijd.

Sponsors