Bedankt!

Dankzij jou maakt een geweldig team nu kans op een heerlijke sterrenmaaltijd. Samen zetten we de helden en ouderen in het zonnetje!

Wil je jouw actie delen?
broccoli broccoli

Afdeling Medium care ambulance amsterdam locatie karperweg

Ronald hof leiding gevende medium care ambulance

Waarom verdienen ze dit

Lieve Ronald, en alle andere lieve collega's
Wat een hectiek deze tijden !
Ik wil speciaal Ronald eventjes in deze tijd in het zonnetje zetten. Je vrouw nog in sri Lanka, en zelf maak je lange dagen ! Ik schrik ervan als wij om 1930 uur onze maaltijd nuttigen en jij nog zo druk bent en nog niet gegeten hebt. Zelfs in de avond uren en in het weekend sta je voor ons klaar!
We kunnen niet vaak genoeg zeggen : denk je ook een beetje aan jezelf ?!
Tevens wil ik ons team : Medium care ambulance collega's super bedanken voor alle steun de positiviteit tijdens deze tijd !
Daarom gun ik jullie allemaal een lekkere maaltijd ♡

Aantal bordjes voor de helden en ouderen

40

Wil jij ook een held bedanken?

Familieleden en kennissen van de ouderen en van mensen in de zorg, het onderwijs, bij de politie en brandweer en in de schoonmaakbranche kunnen hun dierbaren verrassen.

Meld iemand aan!

De chefs!

Als blijk van waardering geven Eugène van Angelbeek, Arjen Kräwinkel (van de restaurants De Jonge Dikkert en De Veranda) en Ron Blaauw (Ron Blaauw Gastrobar, Indonesia, Oriental) onze ouderen én de helden in de vitale beroepen een (smakelijk) steuntje in de rug.

Chefs

De sponsorhelden!

Vele dank hebben wij voor onze sponsoren. Zonder hen geen budget om onze helden en oudere te voorzien van een heerlijke maaltijd.

Sponsors