Bedankt!

Dankzij jou maakt een geweldig team nu kans op een heerlijke sterrenmaaltijd. Samen zetten we de helden en ouderen in het zonnetje!

Wil je jouw actie delen?
broccoli broccoli

Afdeling Huisartsenpraktijk Ritz & RoHa

Roger Ritz

Waarom verdienen ze dit

Mijn lief is huisarts en ben sinds uitbraak van Corona deelgenoot wat hij en zijn concollega's doorstaan. Dagelijks veel overleg hoe we Amsterdam en hun bewoners het beste kunnen adviseren en verzorgen.Tevens RoHa (de huisartsen van Centrum Amsterdam) geven elkaar veel support en kunnen wel een goed en mooi bord eten ontvangen voordat de stress/druk echt gaat aanvangen.

Aantal bordjes voor de helden en ouderen

10

Wil jij ook een held bedanken?

Familieleden en kennissen van de ouderen en van mensen in de zorg, het onderwijs, bij de politie en brandweer en in de schoonmaakbranche kunnen hun dierbaren verrassen.

Meld iemand aan!

De chefs!

Als blijk van waardering geven Eugène van Angelbeek, Arjen Kräwinkel (van de restaurants De Jonge Dikkert en De Veranda) en Ron Blaauw (Ron Blaauw Gastrobar, Indonesia, Oriental) onze ouderen én de helden in de vitale beroepen een (smakelijk) steuntje in de rug.

Chefs

De sponsorhelden!

Vele dank hebben wij voor onze sponsoren. Zonder hen geen budget om onze helden en oudere te voorzien van een heerlijke maaltijd.

Sponsors