Bedankt!

Dankzij jou maakt een geweldig team nu kans op een heerlijke sterrenmaaltijd. Samen zetten we de helden en ouderen in het zonnetje!

Wil je jouw actie delen?
broccoli broccoli

Afdeling Spoedeisende hulp

Rkz Beverwijk ziekenhuis

Waarom verdienen ze dit

Mijn nicht Paulien Bierens werkt op de seh in dit ziekenhuis. Hun verdienen dit hoe dan ook zij staan dag en nacht klaar voor een ieder! Of deze nou dat rotvirus hebben of andere hulp. Ze werken allemaal extra uren en zien daardoor hun gezinnen weinig tot niet, laat staan dat er een gezonde maaltijd klaar staat voor hen die geen gezin hebben en alleenstaand zijn.
Hun een maaltijd aanbieden is toch een mooi gebaar!

Aantal bordjes voor de helden en ouderen

40

Wil jij ook een held bedanken?

Familieleden en kennissen van de ouderen en van mensen in de zorg, het onderwijs, bij de politie en brandweer en in de schoonmaakbranche kunnen hun dierbaren verrassen.

Meld iemand aan!

De chefs!

Als blijk van waardering geven Eugène van Angelbeek, Arjen Kräwinkel (van de restaurants De Jonge Dikkert en De Veranda) en Ron Blaauw (Ron Blaauw Gastrobar, Indonesia, Oriental) onze ouderen én de helden in de vitale beroepen een (smakelijk) steuntje in de rug.

Chefs

De sponsorhelden!

Vele dank hebben wij voor onze sponsoren. Zonder hen geen budget om onze helden en oudere te voorzien van een heerlijke maaltijd.

Sponsors