Bedankt!

Dankzij jou maakt een geweldig team nu kans op een heerlijke sterrenmaaltijd. Samen zetten we de helden en ouderen in het zonnetje!

Wil je jouw actie delen?
broccoli broccoli

Afdeling n.v.t.

Rina ten Hoeve

Waarom verdienen ze dit

Mijn schoonmoeder krijgt voeding per infuus omdat ze ziek is. Mag wel eten maar kan maar weinig op. Nu heeft ze levensbedreigende issues die extra complex zijn i.v.m. corona. Wellicht maakt ze het niet lang meer, dan zou dit nog een geweldige maaltijd zijn voor haar! Ze is uit het ziekenhuis ontslagen zodat (klein)kinderen op bezoek kunnen komen in afwachting van een laatste strohalm.

Aantal bordjes voor de helden en ouderen

10

Wil jij ook een held bedanken?

Familieleden en kennissen van de ouderen en van mensen in de zorg, het onderwijs, bij de politie en brandweer en in de schoonmaakbranche kunnen hun dierbaren verrassen.

Meld iemand aan!

De chefs!

Als blijk van waardering geven Eugène van Angelbeek, Arjen Kräwinkel (van de restaurants De Jonge Dikkert en De Veranda) en Ron Blaauw (Ron Blaauw Gastrobar, Indonesia, Oriental) onze ouderen én de helden in de vitale beroepen een (smakelijk) steuntje in de rug.

Chefs

De sponsorhelden!

Vele dank hebben wij voor onze sponsoren. Zonder hen geen budget om onze helden en oudere te voorzien van een heerlijke maaltijd.

Sponsors