Bedankt!

Dankzij jou maakt een geweldig team nu kans op een heerlijke sterrenmaaltijd. Samen zetten we de helden en ouderen in het zonnetje!

Wil je jouw actie delen?
broccoli broccoli

Afdeling Sancta Maria de bloem

Rijnwaal zorggroep HUISSEN

Waarom verdienen ze dit

Omdat wij net als alle andere zorgverleners ons best doen om iedere dag weer rond te krijgen.Wij hebben elke dag verdrietige bewoners wij bieden hun ons luisterend oor,wij komen vrijwillig terug in onze vrije tijd om de bewoners toch de aandacht te geven en voorzien van de koffie. Normaal onze vrijwilligers voor zorgen maar nu niet mogen komen wij onze gezinnen alleen laten om zo de eenzame bewoners bij te staan in deze moeilijke tijd. Wij zijn samen sterk en de saamhorigheid is groot en daar wil ik mijn geweldige team voor bedanken!!

Aantal bordjes voor de helden en ouderen

40

Wil jij ook een held bedanken?

Familieleden en kennissen van de ouderen en van mensen in de zorg, het onderwijs, bij de politie en brandweer en in de schoonmaakbranche kunnen hun dierbaren verrassen.

Meld iemand aan!

De chefs!

Als blijk van waardering geven Eugène van Angelbeek, Arjen Kräwinkel (van de restaurants De Jonge Dikkert en De Veranda) en Ron Blaauw (Ron Blaauw Gastrobar, Indonesia, Oriental) onze ouderen én de helden in de vitale beroepen een (smakelijk) steuntje in de rug.

Chefs

De sponsorhelden!

Vele dank hebben wij voor onze sponsoren. Zonder hen geen budget om onze helden en oudere te voorzien van een heerlijke maaltijd.

Sponsors