Bedankt!

Dankzij jou maakt een geweldig team nu kans op een heerlijke sterrenmaaltijd. Samen zetten we de helden en ouderen in het zonnetje!

Wil je jouw actie delen?
broccoli broccoli

Afdeling Boog10c

Reinaerde

Waarom verdienen ze dit

Ik zou graag mijn collega's in de gehandicaptenzorg een bordje willen geven. Dit omdat onze doelgroep vaak door de media vergeten word maar deze kanjers ook elke dag staan te bikkelen voor onze cliënten en hun verwanten.
Momenteel ben ik met zwangerschapsverlof en kan ik niets op de woning betekenen en mijn steentje bijdragen maar op deze manier kan ik hen toch een beetje steun bieden.
Het zijn stuk voor stuk toppertjes!

Aantal bordjes voor de helden en ouderen

12

Wil jij ook een held bedanken?

Familieleden en kennissen van de ouderen en van mensen in de zorg, het onderwijs, bij de politie en brandweer en in de schoonmaakbranche kunnen hun dierbaren verrassen.

Meld iemand aan!

De chefs!

Als blijk van waardering geven Eugène van Angelbeek, Arjen Kräwinkel (van de restaurants De Jonge Dikkert en De Veranda) en Ron Blaauw (Ron Blaauw Gastrobar, Indonesia, Oriental) onze ouderen én de helden in de vitale beroepen een (smakelijk) steuntje in de rug.

Chefs

De sponsorhelden!

Vele dank hebben wij voor onze sponsoren. Zonder hen geen budget om onze helden en oudere te voorzien van een heerlijke maaltijd.

Sponsors