Bedankt!

Dankzij jou maakt een geweldig team nu kans op een heerlijke sterrenmaaltijd. Samen zetten we de helden en ouderen in het zonnetje!

Wil je jouw actie delen?
broccoli broccoli

Afdeling Nachtdienst

Reinaerde lokatie De Heijgraeff

Waarom verdienen ze dit

Dit zijn de nachtvlinders van lokatie de Heijgraeff in Woudenberg. Het is instelling voor verstandelijk gehandicapten en de nachtvlinders (nachtdienst) houden met een klein team per nacht ongeveer 4/5 collega’s een terrein van ongeveer 160 bewoners draaiende elke nacht maar weer! Overdag draait het leuk en gebeuren er leuke dingen maar de nachtvlinders verdienen ook een verzetje

Aantal bordjes voor de helden en ouderen

10

Wil jij ook een held bedanken?

Familieleden en kennissen van de ouderen en van mensen in de zorg, het onderwijs, bij de politie en brandweer en in de schoonmaakbranche kunnen hun dierbaren verrassen.

Meld iemand aan!

De chefs!

Als blijk van waardering geven Eugène van Angelbeek, Arjen Kräwinkel (van de restaurants De Jonge Dikkert en De Veranda) en Ron Blaauw (Ron Blaauw Gastrobar, Indonesia, Oriental) onze ouderen én de helden in de vitale beroepen een (smakelijk) steuntje in de rug.

Chefs

De sponsorhelden!

Vele dank hebben wij voor onze sponsoren. Zonder hen geen budget om onze helden en oudere te voorzien van een heerlijke maaltijd.

Sponsors