Bedankt!

Dankzij jou maakt een geweldig team nu kans op een heerlijke sterrenmaaltijd. Samen zetten we de helden en ouderen in het zonnetje!

Wil je jouw actie delen?
broccoli broccoli

Afdeling Kinderwonen Cairostraat 100 - 106

Prinsenstichting

Waarom verdienen ze dit

Dit team werkt met 10 kinderen die een verstandelijke beperking hebben. Doordat zij niet meer thuis konden wonen door de vele zorgen wonen zij nu bij ons. Elke cliënt krijgt gerichte zorg 24/7 staan wij voor hen klaar. En in deze vreselijke tijd word er met man en macht gewerkt om dit zo optimaal mogelijk te maken voor de kinderen. De kinderen snappen niks van deze situatie en worden daardoor erg onrustig. Hoe kan je een kind uitleggen met een verstandelijke beperking dat je 1,5 meter afstand moet houden van elkaar en niet die knuffel kan krijgen van de begeleiding die het kind wel nodig heeft. Dat zij hun ouders op dit moment niet kan knuffelen alleen kunnen zien via video bellen. De medewerkers in dit team werken keihard om alsnog voor de kinderen een huiselijke sfeer te creëren. En dat is niet al te makkelijk met deze doelgroep. Zij verdienen zeker een heerlijke maaltijd, maar ook zeker de kinderen!

Voor ons maakt de datum niet veel uit. Wij zijn altijd aanwezig op de groep en eten 24/7 met de kinderen. De datum kan ook anders zijn dat is geen probleem. Ik heb 3 data's opgegeven maar dit mag ook afwijken

Aantal bordjes voor de helden en ouderen

14

Wil jij ook een held bedanken?

Familieleden en kennissen van de ouderen en van mensen in de zorg, het onderwijs, bij de politie en brandweer en in de schoonmaakbranche kunnen hun dierbaren verrassen.

Meld iemand aan!

De chefs!

Als blijk van waardering geven Eugène van Angelbeek, Arjen Kräwinkel (van de restaurants De Jonge Dikkert en De Veranda) en Ron Blaauw (Ron Blaauw Gastrobar, Indonesia, Oriental) onze ouderen én de helden in de vitale beroepen een (smakelijk) steuntje in de rug.

Chefs

De sponsorhelden!

Vele dank hebben wij voor onze sponsoren. Zonder hen geen budget om onze helden en oudere te voorzien van een heerlijke maaltijd.

Sponsors