Bedankt!

Dankzij jou maakt een geweldig team nu kans op een heerlijke sterrenmaaltijd. Samen zetten we de helden en ouderen in het zonnetje!

Wil je jouw actie delen?
broccoli broccoli

Afdeling Basisteam Aalsmeer Uithoorn Eenheid Amsterdam

Politiebureau

Waarom verdienen ze dit

Ik ben teamchef van dit prachtige team en ik ben er trots op hoe mijn medewerkers er staan en blijven doorwerken voor de burgers. Men is echt bereid om te blijven werken en past zich aan alle voorzorgsmaatregelen aan. Looproutes in het bureau, beperkt contact met elkaar, continue verandering van hun dienstrooster, opleidingen, cursussen en vakanties die niet doorgaan en noem maar op. Ondanks dat blijven ze loyaal en flexibel. En daarnaast dienen ze ook de buitenwereld en staan klaar voor de burgers in ons werkgebied. Ondanks dat de buitenwereld soms wel stil lijkt te staan en het werkaanbod buiten minder wordt blijft er wel gewoon gewerkt worden. Men is creatief, de sociale media worden goed ingezet om onze burgers bewust te maken en er wordt weinig gemopperd. Dat maakt mij als teamchef trots. Daarom verdienen de collega's dit. Vriendelijke groet, een trotse teamchef!
PS. Ik heb meerdere data opgegeven zodat er gekozen kan worden, mocht dit niet uitkomen neem dan contact met mij op. Daarnaast ook alle begrip als jullie, gezien het aantal aanmeldingen, niet langs kunnen komen. Vriendelijke groet,

Aantal bordjes voor de helden en ouderen

10

Wil jij ook een held bedanken?

Familieleden en kennissen van de ouderen en van mensen in de zorg, het onderwijs, bij de politie en brandweer en in de schoonmaakbranche kunnen hun dierbaren verrassen.

Meld iemand aan!

De chefs!

Als blijk van waardering geven Eugène van Angelbeek, Arjen Kräwinkel (van de restaurants De Jonge Dikkert en De Veranda) en Ron Blaauw (Ron Blaauw Gastrobar, Indonesia, Oriental) onze ouderen én de helden in de vitale beroepen een (smakelijk) steuntje in de rug.

Chefs

De sponsorhelden!

Vele dank hebben wij voor onze sponsoren. Zonder hen geen budget om onze helden en oudere te voorzien van een heerlijke maaltijd.

Sponsors