Bedankt!

Dankzij jou maakt een geweldig team nu kans op een heerlijke sterrenmaaltijd. Samen zetten we de helden en ouderen in het zonnetje!

Wil je jouw actie delen?
broccoli broccoli

Afdeling Recherche calamiteitenunit

Politiebureau Meer en Vaart

Waarom verdienen ze dit

Ik vindt dat alle mensen in de zorg en daarbuiten die elke dag zich hard maken voor de burgers een lekker bordje verdienen. Zo ook mijn team bij de politie Amsterdam, recherche . Ondanks alles werken wij gewoon door met de maatregelen die daarbij horen. Als blijk van waardering wel ik via deze weg hun iets aanbieden met al jullie hulp natuurlijk.. ❤️

Aantal bordjes voor de helden en ouderen

20

Wil jij ook een held bedanken?

Familieleden en kennissen van de ouderen en van mensen in de zorg, het onderwijs, bij de politie en brandweer en in de schoonmaakbranche kunnen hun dierbaren verrassen.

Meld iemand aan!

De chefs!

Als blijk van waardering geven Eugène van Angelbeek, Arjen Kräwinkel (van de restaurants De Jonge Dikkert en De Veranda) en Ron Blaauw (Ron Blaauw Gastrobar, Indonesia, Oriental) onze ouderen én de helden in de vitale beroepen een (smakelijk) steuntje in de rug.

Chefs

De sponsorhelden!

Vele dank hebben wij voor onze sponsoren. Zonder hen geen budget om onze helden en oudere te voorzien van een heerlijke maaltijd.

Sponsors