Bedankt!

Dankzij jou maakt een geweldig team nu kans op een heerlijke sterrenmaaltijd. Samen zetten we de helden en ouderen in het zonnetje!

Wil je jouw actie delen?
broccoli broccoli

Afdeling De nachtdienst van 2200-0700

Politiebureau burgwallen

Waarom verdienen ze dit

Het team wat Amsterdam snachts veilig houd zonder enige extra vorm van persoonlijke beschermingsmiddelen. Dit zijn de mensen welke op straat de eerste klappen op vangen. In de zin van ze staan met de burger in contact. Waar iedereen thuis moet blijven rijden onze agenten naar elke melding die wij als burger veroorzaken met alle risico’s van dien. Mondkapjes mogen ze niet dragen omdat dit angst onder de burgers zou kunnen veroorzaken. Terwijl de brandweer speciale pakken heeft. Ziekenhuis personeel goed beschermd is. Loopt de politie dus zonder.

Aantal bordjes voor de helden en ouderen

25

Wil jij ook een held bedanken?

Familieleden en kennissen van de ouderen en van mensen in de zorg, het onderwijs, bij de politie en brandweer en in de schoonmaakbranche kunnen hun dierbaren verrassen.

Meld iemand aan!

De chefs!

Als blijk van waardering geven Eugène van Angelbeek, Arjen Kräwinkel (van de restaurants De Jonge Dikkert en De Veranda) en Ron Blaauw (Ron Blaauw Gastrobar, Indonesia, Oriental) onze ouderen én de helden in de vitale beroepen een (smakelijk) steuntje in de rug.

Chefs

De sponsorhelden!

Vele dank hebben wij voor onze sponsoren. Zonder hen geen budget om onze helden en oudere te voorzien van een heerlijke maaltijd.

Sponsors