Bedankt!

Dankzij jou maakt een geweldig team nu kans op een heerlijke sterrenmaaltijd. Samen zetten we de helden en ouderen in het zonnetje!

Wil je jouw actie delen?
broccoli broccoli

Afdeling Medewerkers middagdienst/late dienst

Politieburau Amsterdam-West Overtoomsesluis

Waarom verdienen ze dit

Mijn beste vriend werkt in Amsterdam-West bij de politie. Hij en zijn collega’s zetten zich dag en nacht in voor onze veiligheid. Ook zij komen in aanraking met Coronapatienten, worden belaagd, bespuugd en veel te weinig bedankt voor hun inzet. Ook zij zullen ongetwijfeld te kampen hebben met zieken in deze periode. Ik vind dat zij het verdienen om ook eens in het zonnetje gezet te worden en wat positiviteit te krijgen!

Aantal bordjes voor de helden en ouderen

15

Wil jij ook een held bedanken?

Familieleden en kennissen van de ouderen en van mensen in de zorg, het onderwijs, bij de politie en brandweer en in de schoonmaakbranche kunnen hun dierbaren verrassen.

Meld iemand aan!

De chefs!

Als blijk van waardering geven Eugène van Angelbeek, Arjen Kräwinkel (van de restaurants De Jonge Dikkert en De Veranda) en Ron Blaauw (Ron Blaauw Gastrobar, Indonesia, Oriental) onze ouderen én de helden in de vitale beroepen een (smakelijk) steuntje in de rug.

Chefs

De sponsorhelden!

Vele dank hebben wij voor onze sponsoren. Zonder hen geen budget om onze helden en oudere te voorzien van een heerlijke maaltijd.

Sponsors