Bedankt!

Dankzij jou maakt een geweldig team nu kans op een heerlijke sterrenmaaltijd. Samen zetten we de helden en ouderen in het zonnetje!

Wil je jouw actie delen?
broccoli broccoli

Afdeling gehele avonddienst

Politie Overtoomse Sluis

Waarom verdienen ze dit

Mijn collega's zijn toppers, die altijd voor iedereen klaar staan en zelfs in deze periode zich belangeloos inzetten voor hulpbehoevenden. Daar waar iedereen zoveel mogelijk thuis zit, stappen zij naar voren. Jun dierbaren thuis latend en met het risico zelf besmet te worden en hiermee ook hun eigen dierbaren in gevaar te brengen. Dit verdient respect en een dikke pluim (en een heerlijke maaltijd natuurlijk!). Dank alvast.

Aantal bordjes voor de helden en ouderen

12

Wil jij ook een held bedanken?

Familieleden en kennissen van de ouderen en van mensen in de zorg, het onderwijs, bij de politie en brandweer en in de schoonmaakbranche kunnen hun dierbaren verrassen.

Meld iemand aan!

De chefs!

Als blijk van waardering geven Eugène van Angelbeek, Arjen Kräwinkel (van de restaurants De Jonge Dikkert en De Veranda) en Ron Blaauw (Ron Blaauw Gastrobar, Indonesia, Oriental) onze ouderen én de helden in de vitale beroepen een (smakelijk) steuntje in de rug.

Chefs

De sponsorhelden!

Vele dank hebben wij voor onze sponsoren. Zonder hen geen budget om onze helden en oudere te voorzien van een heerlijke maaltijd.

Sponsors