Bedankt!

Dankzij jou maakt een geweldig team nu kans op een heerlijke sterrenmaaltijd. Samen zetten we de helden en ouderen in het zonnetje!

Wil je jouw actie delen?
broccoli broccoli

Afdeling De vlieger

Philadelphia

Waarom verdienen ze dit

Dit is mijn eigen team, en de daarbij behorende bewoners. Onze bewoners zijn zo ongelofelijk sterk!! Ze moeten de hele dag op hun eigen kamer zitten, ze mogen de woonkamer eigenlijk niet meer in (in ieder geval niet in grote groepen) en ze mogen geen bezoek meer ontvangen. We hebben hier zelfs een bewoner die net haar moeder is verloren, ze voelt zich nu nog eenzamer! Het team is ontzettend ondersteunend en we hebben zelfs een eigen tijdelijke dagbesteding kunnen opzetten. deze woonvoorziening verdient echt een steuntje!

Aantal bordjes voor de helden en ouderen

20

Wil jij ook een held bedanken?

Familieleden en kennissen van de ouderen en van mensen in de zorg, het onderwijs, bij de politie en brandweer en in de schoonmaakbranche kunnen hun dierbaren verrassen.

Meld iemand aan!

De chefs!

Als blijk van waardering geven Eugène van Angelbeek, Arjen Kräwinkel (van de restaurants De Jonge Dikkert en De Veranda) en Ron Blaauw (Ron Blaauw Gastrobar, Indonesia, Oriental) onze ouderen én de helden in de vitale beroepen een (smakelijk) steuntje in de rug.

Chefs

De sponsorhelden!

Vele dank hebben wij voor onze sponsoren. Zonder hen geen budget om onze helden en oudere te voorzien van een heerlijke maaltijd.

Sponsors