Over ons

Omdat het sociale leven de komende weken zo goed als stilvalt en het restaurantbezoek door het kabinet is verboden, zit ons personeel van Ron Blaauw Gastrobar, Indonesia, Oriental, De Jonge Dikkert en De Veranda veelal thuis. En dat voelt – nu het uiterste wordt gevraagd van de genoemde beroepsgroepen – machteloos. ’Kunnen we niets voor het ziekenhuis- en ambulancepersoneel, de huisartsen, onderwijzers, schoonmakers, politie en brandweer doen?’, was een vraag die wij – Eugene van Angelbeek, Arjen Kräwinkel en Ron Blaauw – geregeld van onze medewerkers kregen.

De drang om in deze tijd schouder aan schouder te staan, was groot en dat de ouderen daarbij niet mogen worden vergeten, was duidelijk. Maar hoe kunnen wij ons steentje bijdragen? John Heitinga en Kees van Dam kwamen met het idee om die mensen na een lange werkdag te ontlasten en de door alle maatregelen eenzame ouderen niet uit het oog te verliezen.

Met onze werknemers én dankzij fantastische sponsoren gaan wij ons aanvankelijk inzetten om in Amsterdam en Amstelveen dagelijks voor de helden en ouderen circa 200 gratis hoogwaardige diners te bereiden. Het is de bedoeling dat er – afhankelijk van de bijdragen – uiteindelijk meer restaurants bij betrokken.

Telegraaf

Copyright – Telegraaf.nl

De chefs!

Als blijk van waardering geven Eugène van Angelbeek, Arjen Kräwinkel (van de restaurants De Jonge Dikkert en De Veranda) en Ron Blaauw (Ron Blaauw Gastrobar, Indonesia, Oriental) onze ouderen én de helden in de vitale beroepen een (smakelijk) steuntje in de rug.

Chefs

De sponsorhelden!

Vele dank hebben wij voor onze sponsoren. Zonder hen geen budget om onze helden en oudere te voorzien van een heerlijke maaltijd.

Sponsors